Pihan asfaltointi

Asfaltti pihaan — miksi?

Pihan tai pihatien asfaltointi on hyvä valinta, kun on tarvetta siistille ja helppohuoltoiselle ratkaisulle. Asfaltoinnin lopputulos on tasainen ja siisti, ja sen puhdistaminen on helppoa niin harjalla kuin pesurilla. Asfaltti ei pölyä eikä kerää kuraa tai likaa samalla tavalla kuin muut päällysteet. Asfaltoidulta alueelta myös lumityöt onnistuvat helposti. Asfalttipinta kestää rasitusta ja käyttöä erinomaisesti ja se on päällysteratkaisuna pitkäikäinen eikä vaadi erityistä huoltoa. Asfaltti on monien käytännöllisten hyötyjen lisäksi todella kustannustehokas päällysteratkaisu.

Asfaltoinnin pohjatyöt vaikuttavat hintaan

Tarjoamme monipuolisesti erilaisia toimivia asfaltointiratkaisuja. Asfaltoimme kohteeseen uuden asfalttipinnan tai korjaamme kohteen vanhaa asfalttia.

Ennen asfalttitarjouksen antamista kartoitamme yhdessä asiakkaan kanssa kohteen lähtötilanteen ja etsimme asiakkaan toiveiden mukaisen ja kohteeseen parhaiten soveltuvan paikkaus- tai päällysteratkaisun. Toteutamme asfaltoinnin joustavasti asiakkaan toivomassa aikataulussa

Täysin uuden paikan asfaltointi vaatii pohjatöitä, jotta saadaan varmistettua asfaltin tasainen ja pitkäikäinen lopputulos. Pohjatöiden jälkeen kohde asfaltoidaan uudella ja kestävällä asfaltilla. Vanhan asfalttipinnan elinikää saadaan pidennettyä korjaamalla mahdolliset vauriot, kuten esimerkiksi halkeamat ja muut epäkohdat, jyräasfaltilla tai kuumabitumijuotoksella. Suoritamme myös valuasfalttipaikkauksia.

Tilaa ammattitaitoinen pihan asfaltointi

Uudenmaan Asfaltti Oy:llä on yli 40 vuoden vankka ja ammattitaitoinen kokemus pihojen ja pihateiden asfaltoinnista. Henkilöstömme koostuu pätevistä ja pitkäaikaista kokemusta omaavista ammattimiehistä. Käytössämme on kaikki asfaltointiin tarvittava erikoiskalusto. Teemme työt kokonaisvaltaisesti tarvittavista pohja- ja paikkaustöistä itse asfaltointiin.

Toiminta-alueemme on pääkaupunkiseutu, mutta olemme tarvittaessa valmiita suorittamaan asfaltointitöitä myös muualla Uudellamaalla.

Asfaltti kotipihaan kun pohjatyöt valmiina